Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      UNELMAPAJAT

Unelmapajoissa taotaan ja taiotaan unelmista toteutuvia tavoitteita


Unelmapajat järjestetään Marjan Mielivalmennuksen vastaanotolla Sirkkalassa klo 11 - 14:30 lauantaina tai sunnuntaina 2 - 4 hengelle tilauksesta. 

Pajoihin otetaan max 4 henkeä, ja hinta on 45€/hlö (ilman alv.:a 36,30€).Unelmatyöpajassa kokoat inspiroivista kuvista, valokuvista, sanoista ja/tai mietelauseista pahville itsesi näköisen kollaasin. Samalla lisääntyy tietoisuus tarpeistasi ja toiveittesi toteutuminen tulee lähemmäksi.

Kokoontumisen alkajaisiksi ohjaan n. 15 minuutin hypnoosi- ja mielikuvarentoutuksen, jossa raivaamme tilaa uudelle ja tutustumme unelmiimme. Sen jälkeen luova ideointi on entistä vaivattomampaa. Useiden ryhmien kanssa pajapäivän myös päättää hypnoosirentoutus.


Vaikka valmistautuminen ei ole välttämätöntä, se kannattaa, sillä siten saat pajasta eniten irti eikä paikan päällä aikaa kulu turhaan aineiston etsiskelyyn vaan johonkin hedelmällisempään. Mukaan kannattaa varata

  • hyväntuulisia valokuvia itsestäsi, esim. yksi isohko kasvokuva ja / tai pienempiä kuvia eri asennoissa

  • mietelauseita, aforismeja, voima- tai iskulauseita, puhuttelevia otsikoita

  • aikakauslehtiä ja esitteitä sinua kiinnostavista aihepiireistä; myös piirrokset ja litteät koristeet käyvät osaksi kollaasia


Ennen kaikkea kuitenkin tuo itsesi ja tule avoimin mielin, vaikket ehtisi tehdä valmisteluja, materiaalia löytyy myös paikan päältä, ja monenlaista voit lisätä ja muuttaa jälkikäteen.

Paikka: Avoimien ryhmien kokoontumiset järjestetään Marjan Mielivalmennuksen vastaanotolla Sirkkalassa (Sirkkalankatu 11 b D 36). Näihin ryhmiin mahtuu maksimissaan vain 4 henkeä, joten ole nopea ja ilmoittaudu hyvissä ajoin ennakkoon joko meilitse tai puhelimitse:

mrepokangas@gmail.com tai 050 370 4717

Kesto n. 3½ h

Hinta 45€ sisältää 24% alv.:n sekä kartongit. Liimaa, saksia ja jonkin verran kuvamateriaaleja löytyy paikan päältä.


Lämpimästi Sinut ja ystäväsi tervetulleiksi toivottaen, Marja Repokangas (mrepokangas@gmail.com; 050 370 4717)

Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com