Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      TURRE: turvesauna+rentoutus

Turvesauna ja rentoutus hellii kehoa ja mieltä


Turvesauna- ja rentoutusillat (TURRE) ovat Saunan Viisauden ja Marjan Mielivalmennuksen yhteistyötä, ja ne järjestetään Saunan Viisauden tiloissa 5-8 hengen ryhmille tilauksesta.
 
Useimmiten perjantaisaunat alkavat klo 18 ja lauantaisaunat klo 17; ryhmän pyynnöstä teemme poikkeuksia.
 
Ilmoittautua voi yksin tai 2-4 henkilöä yhdessä: yhdistämme mielellämme 2-3 porukkaa rattoisaksi saunajoukoksi! Minimiosallistujamäärä on 5 ja maksimi 8, joten ennakkoilmoittautuminen viimeistään saman viikon tiistaina on välttämätön.TURREN KULKU

Ennen turvesaunaa peseydytään huolella, jotta ihohuokoset ottavat turpeen vaikutuksen vastaan. Lämmitetty turve odottaa saunassa sekoitusastiassa. Saunoja levittää turpeen kaikkialle kehoonsa, halutessaan myös hiuksiinsa, ja oleilee saunassa puolisen tuntia. Sauna on n. 60-asteinen ja saunailma kosteaa, jottei turve kuivu iholle. Turvekerros iholla tekee olosta kevyen ja rentoutuneen. Saunan jälkeen peseydytään pelkällä vedellä; turpeen humusaineitten pehmentämä iho ei pesuaineita eikä rasvoja kaipaa. 

Saunojien pukeuduttua on rattoisan teetuokion ja lopuksi hypnoosirentoutuksen ja vahvistusten vuoro. Marjan ääni tuudittaa raukean väen yhä raukeampiin tiloihin, ja viimeisetkin rippeet kiireestä ja muusta kuonasta karisevat kehon lisäksi mielestä.


Mitä hyötyä turpeesta on?

Turpeen käytöllä on pitkät perinteet terveyden vaalimisessa. Se elvyttää ihokudosten verenkiertoa, tehostaa kuona-aineitten poistoa ja aineenvaihduntaa sekä lievittää lihas- ja nivelsärkyjä kuten reumaa ja kihtiä. Kuukautiskivut ja vaihdevuosivaivat tasoittuvat ja hormonaalinen selluliitti vähenee. Iho-ongelmaiset hyötyvät usein turvesaunasta: mm. psoriasiksen läiskät pehmenevät ja kutiseva iho rauhoittuu.  Iho jää turpeen jäljiltä silkkisen pehmeäksi, ja vaikutus jatkuu useita tunteja syvällä ihohuokosissa.

Sopiiko turvesauna kaikille?

Kaikille avoimet turvesaunaillat on suunnattu erityisesti naisille. Jos sinulla on sydänvika tai tulehdus tai olet raskaana, keskustele lääkärisi ja saunottaja-Pirjon kanssa, missä muodossa turvehoito sopii sinulle. Voit jättää turpeen levittämättä joihinkin kehonosiin tai kokeilla turvekäärettä. Voit myös vaihtoehtoisesti rentoutua intialaisessa päähieronnassa muun ryhmän saunoessa.

Mitä maksaa?

Hinta 45€/hlö sisältää 24% alv.:n, turvesaunan, teehetken ja mielikuvarentoutuksen, jonka sisältö liittyy vanhan taakse jättämiseen ja uudelle avautumiseen sekä stressinhallintaan.

Mitä mukaan?

Ainoat kotoa tuotavat varusteet ovat oma pyyhe ja pullo, josta voit juoda vettä saunomisen aikana. Kaikki muu - kuten pesuaineet - odottaa paikan päällä.

 


"Ai että tuntui ihanalta iho vielä aamulla herätessä! Ja uni oli saunan ja rentoutuksen jälkeen tosi syvää ja rentouttavaa."

"Oli aivan ihana se turvesauna. Olen vieläkin aivan raukea ja ihana fiilis - rentoa."


Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com