Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      ONNENKEHRÄ-suhdepäivät

Onnenkehrä - suhdepäivänä on aikaa rentoutumiselle, kohtaamisille ja onnellistaville oivalluksilleOnnenkehrä: 3 - 6 tuntia kohtaamisille


Suhdepäivänä omistaudumme mm. seuraaville teemoille: Mikä tekee onnelliseksi/ onnettomaksi ihmissuhteissa? Miten kehittää vuorovaikutusta itseä ja toisia arvostavaksi? Miten löytää tasapaino sitoutumisen ja itsenäisyyden, antamisen ja vastaanottamisen välille?

Tapaamiseen sisältyy yksi tai useampia itsesuggestio-/ mielikuvaharjoituksia, joiden aiheiksi voidaan valita esim. anteeksianto tai riippuvuudesta irrottautuminen.

Toisin sanoen omistamme tuon kolmituntisen onnen ilmenemiselle, sen esteiden poistamiselle, jakamiselle, kokemiselle. Hyvälle yhdessäololle, rentoutumiselle, kuuntelemiselle, keskustelulle, kuvittelulle.

Tapaamiset ovat sunnuntaisin Marjan Mielivalmennuksen tiloissa Sirkkalassa, osoitteessa Sirkkalankatu 11 b D 36.
Hinta on 35€/hlö sisältäen 24% alv.:n (alviton hinta 28€).Ihmissuhdepäivä on tilattavissa myös isommille ryhmille esim. yhteisönne omiin tiloihin.


Mistä aineksia onneen? Otteita aiempien ryhmien muistiinpanoista sekä osallistujien palautteita:

Onnea löytyy pienten hetkien kauneudesta - arjen ihanuudesta - hupsuttelusta - mukavista muistoista - täyttyneistä toiveista - oman kehon ketteryydestä - ystävyydestä  - antamisen ilosta - kuulluksi tulemisesta - kumppanuudesta - tuntemattomien avuliaisuudesta - turvallisuudesta - hetkessä elämisestä - odotusten toteutumisesta - jakamisesta - oivalluksen ilosta - onnistumisen huumasta - mielikuvituksen leikistä - kekseliäisyydestä -  taitojen karttumisesta - itsensä ylittämisestä - pelkojen voittamisesta - tietoisena elämisestä - mielenrauhasta
"Eilinen oli hieno lämminhenkinen päätös tälle kaudelle, oli hauska tavata taas. Myötätuulta."
 "Oli aivan ihanan loistokas päivä "rauhan tyyssijassa" antaen uutta lisäpotkua itsensä etsimiseen ja kehittämiseen." 
"Kiitos mielenkiintoisesta päivästä. Pohdin paljon niitä asioita vielä kotonakin." 
"Tämä päivä irrotti yhtä tehokkaasti kuin ulkomaanmatka." "Kiitoksia sinulle innostavasta Sirkkalan päivästä. Taas on tehokasta puhtia arkeen." 
"Kiitos, tuli monta tuoretta ajatusta itselleni muiden ajatusten pohjalta." 
"Oli ihana tavata, ja päivä antoi mulle paljon. Iloa ja valoa!"

Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com