Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      LUMO

LUMO - luova ja hauska virkistyspäivä

L niin kuin Luova Luottavainen Leikkisä Lumous
U niin kuin Utelias Uskaltava Uudistuja
M niin kuin Muuttuva Mielikuvituksellinen Minuus
O niin kuin Oivaltava Osaava OnnellinenLUMO-kohtaamisissa tehdään helppoja improvisaatio- ja mielikuvaharjoituksia. Välillä toimitaan ryhmässä, ja välillä jokainen saa itsekseen keskittyä mielikuviinsa omassa rauhassaan. Itsekseen muiden edessä esiintymistä ei ohjelmaan lähtökohtaisesti kuulu, jollei ryhmä sellaista toivo.

Luovuuspäivään voit varustautua pukemalla mukavat, liikkumisen mahdollistavat vaatteet, joiden pieni pölyyntyminen ei haittaa. Rentoutumista ja mielimatkoja varten kannattaa ottaa jokin hartiahuivi, niskatuki tai vaikkapa puhallettava niskatyyny, jotta saat parhaan mahdollisen asennon ja säilyt lämpimänä lepohetkien aikana. Ota mukaan myös jumppa-alusta tai vastaava, jos arvelet mieluiten rentoutuvasi makuulla. Päivän puolivälissä pidämme n. tunnin ruokatauon.


"Ryhmä oli huippu, ja harjoituksissa tuntui välillä, että liikuttiin luovuutemme äärirajoilla. Yhdessä itsensä  ylittämisestä tuli upea fiilis." 

"Aivan loistava päivä."

"Hauskat harjoitukset rohkaisivat kokeilemaan omia rajoja. Porukka kivsti kannusti ja tuki."

"Kaikkemme annettiin sekä fyysisesti että varsinkin henkisesti  - tätä kurssia pohditaan vielä pitkään!"Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com