Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      KEHO

KEHO - kestävää energistä hyvää oloa 

KEHO-illoissa aiheina ovat ainakin painonhallinta, liikunta, hyvät unet ja rentoutumiskyky. Ryhmän niin toivoessa voidaan keskusteluissa ja suggestioissa huomioida myös muut elämäntapamuutokset kuten makeisista tai tupakasta vieroittautuminen tai alkoholinkäytön minimoiminen.

Jokainen saa valmiudet painonhallintaa ja terveyttä edistävien itsesuggestioiden ja visioiden muodostamiseen. Tapaamisessa kartoitetaan osallistujien terveystoiveita, haasteita ja aiempia onnistumisia, kerrataan toimivien vahvistusten periaatteet ja tehdään lopuksi yhteinen mielikuvaharjoitus ja suggestiorentoutus. Keskusteluissa painotetaan stressi- ja tunnetekijöitä esim. liikasyömisen taustalla ja keksitään ratkaisuja kiperiin tilanteisiin.

Hinta: 25€ (sis. 24% alv.)/hlö

Paikka:Marjan Mielivalmennuksen vastaanotto osoitteessa Sirkkalankatu 11 b D 36, Turku (max 6 osallistujaa) tai (isomman) ryhmän valitsema muu paikka.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com


Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com