Marjan Mielivalmennus
Eheyttä ja energiaa

Rohkenetteko roolileikitellä? 
 
 
Leikkimielisille ryhmille ohjelmaa 
pikkujouluihin, syntymä- ja virkistyspäiville:Marjan Mielivalmennus/Mielimysteerit tarjoilee innostavia ja elämyksellisiä vuorovaikutus- ja hyvinvointivalmennuksia luotettavasti ja laadukkaasti.

   Etusivu      INHIMI-illat

Inhimi eli päähieronta- ja rentoutusilta 

kuukausittain avoimissa ryhmissä sekä tilauksesta 3 - 4 hengen ryhmille


Marjan Mielivalmennuksen ja Hoitola Aijan yhteistyön hedelmässä yhdistyvät intialaisen päähieronnan ja mielikuvarentoutuksen hyväätekevät vaikutukset.

Intialainen päähieronta
  • poistaa jännityksiä ja rentouttaa
  • parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla
  • tehostaa kuona-aineiden poistumista näistä kehonosista sekä parantaa hapen ja ravinteiden vaikutusta
  • tervehdyttää hiuspohjaa ja edistää tervettä hiustenkasvua
  • rauhoittaa silmien lihaksistoa
  • lievittää stressiä ja henkistä väsymystä
  • parantaa keskittymiskykyä ja selkiyttää ajattelua vilkastuneen pään verenkierron myötä
  • illalla tehtynä antaa hyvän unen
Rentoutumisen positiivisista vaikutuksista on tutkimustietoa 1970-luvulta asti, kuten esim. Duodecimin terveyskirjastosta Rentoutuminen-hakusanan kohdalta ilmenee. Ohjatulla rentoutumisella/ hypnoosirentoutuksella on sekä lyhyt- että pitkäkestoisia vaikutuksia. Välittömiin vaikutuksiin kuuluvat verenpaineen, sydämen lyöntinopeuden, hengitysnopeuden ja hapenkulutuksen aleneminen. Rentoutuminen siis vaikuttaa juuri stressin aiheuttamiin oireisiin ja vähentää merkittävästi sympaattisen hermoston ärtyvyystilaa. Toistuvien harjoitusten myötä pärjääminen stressitilanteissa helpottuu ja masentuneisuus sekä ahdistuneisuus vähenevät.

Rentoutustuokioitten aikana yksi osallistujista kerrallaan on hierottavana ja muut keskittyvät silmät kiinni leväten suggestiivisesti rentouttavaan puheeseen. Illan aikana teemme siis yhtä monta hypnoosirentoutusta (yleensä 3-4) kuin on osallistujia, ja jokainen osallistuja vuorollaan saa niiden aikana henkilökohtaisen n.15 min hieronnan

Ryhmiin otetaan maksimissaan vain viisi henkeä. Tunnelma on kodikas ja kiireetön. 

Kokoonnumme Marjan Mielivalmennuksen viihtyisällä vastaanotolla osoitteessa Sirkkalankatu 11b D 36, 20500 Turku, kellarikerros. Illan hinta on 38€/hlö, sis alv. 24%. Kaikille avoimiin Inhimi-iltoihin voi kuka hyvänsä ilmoittautua itsekseen tai ystävän kanssa. Oma Inhimi toivomananne aikana järjestyy jo 3 hengelle. 

Tule hemmottelemaan itseäsi ja ystäviäsi tai perhettäsi, olet sen ansainnut! 
 
Ryhmätilaisuuksia:
 
Sirkkalan Henki-illat 23.1., 2.2., 9.2.,13.2.

14.2. klo 18 (mahtuu 1-2)
28.2. Saunan Viisaus (täynnä)

LA 7.2. klo 14-16:30
Matkoja ajassa, hinnat 37€ ja 
32€ kaveruksilta

MM keho&mieli -ryhmät alkavat 16.2. Sirkkalassa ja 23.2. Paraisilla.


Kun kaipaat myötäeläjää, rentoutumista, sujuvuutta vuorovaikutukseen tai muutosta elämääsi, ota yhteyttä ja tule mukaan!
 
Hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennukset yksilöille ja yhteisöille: Mielivalmennus Marja Repokangas, p. 050 370 4717, mrepokangas@gmail.com